top of page

De kracht van HOLISTISCH ZINGEN

Over

Op mijn reis door het leven staat centraal om er alles uit te halen wat erin zit.  Voor mij gaat dit gepaard met een holistische visie op het leven, waar ik er vanuit ga dat alles verbonden is met elkaar.

Een gedachte als "Ik kan die noot toch niet raken", of een gevoel van angst als je voor iemand gaat zingen heeft een wezenlijke invloed op je stem. Na een drukke dag op je werk, waarbij je alleen maar stil hebt gezeten, zing je anders dan wanneer je een middag vrij hebt gehad. 

Ook het gevoel dat dit album het andere album moet overtreffen, of dat deze les precies hetzelfde moet gaan als de vorige, heeft allemaal invloed op je stem.

In mijn holistische zanglessen maak ik gebruik van hulpmiddelen als meditatie, klank oriëntatie, uiting geven aan gedachten en gevoelens en lichaamsgericht  werken doormiddel van beweging, yoga en dans.

Missie

Ervaar, ontdek en leer jezelf beter kennen. Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik. Spelen met alles wat er is op dat moment is.

 

 

 

Visie

Naast "Wat hoor je" en "Wat wil je horen" je bewust leren worden van gedachten, emoties en je lichaam, om op die manier volledig in je kracht te leren staan en te zingen.

bottom of page